Som side-dish til 2
1 aubergine
1 løg
1 mozzerella
Lidt hvedemel
Olivenolie
1 ds flåede tomater
En lille håndfuld frisk basilikum, grofthakket
Salt og peber
Parmasanost, revet
Aubergine skæres i skiver og saltes lidt. Lad dem ligge 30 minutter.
I mens laves tomatsauce. Hak løget og svits det nogle minutter i lidt olivenolie. Tilsæt tomat og basilikum og lad det simre til det bliver lidt tyk i konsistensen.
Når auberginerne har trukket, skylles de og duppes med køkkenrulle. Vend dem i mel og steg dem gyldne i olie (der skal et godt skvæt til). Lad dem køle et minut på køkkenrulle når de er stegt.
Smør et tærtefad eller noget lignende og dæk bunden med auberginer, så tomatsauce, så et lag mozzerella og så parmasanost. Gentag til der ikke er flere auberginer. Slut af med tomatsauce og parmasanost.
Stil det i ovnen i 30 minutter ved 200 grader.