Italiano style
Artiskok-bruschetta:
1 glas stegte artiskokhjerter
1 fed hvidløg, presset
1/2 citron, saften af
olivenolie
1/2 håndfuld mynteblade, hakkede
Salt og peber
Steg artiskokhjerterne på en pande med hvidløg, citron saft, salt og peber i nogle minutter. Tilsæt herefter mynteblade. Læg 4 af artiskokhjerterne til side og mos resten af blandingen med en gaffel. Rist brødskiver og gnid dem med frisk hvidløg. Placer herefter blandingen på brødet og pynt med et af de hele artiskokker. Servér straks.
Tomat-bruschetta:
tomater
basilikum
olivenolie
brød
hvidløg
salt og peber
Riv tomater og basilikum fra hinanden med hænderne ned i en skål. Tilsæt lidt olie, salt og peber. Rist brødet og gnid det med frisk hvidløg. Placer tomatblandingen på brødene. Servér straks.