Ingredienser:
6 stk Quorn-filet (280 g)
8 skiver brød (400 g)
140 g romaine salat
20 g rødløg
200 g tomat
150 g kapers
50 g parmesan ost
Karrydressing:
½ tsk sennep
1 tsk karry
½ tsk soya
200 g creme fraiche 9%
½ tsk sukker
Salt og peber
- Riv parmesanen på et fint rivejern og drys det i 8 ovale bunker på en bageplade med bagepapir. Laget må ikke være for tykt (maks 2 mm), men skal være helt dækkende. Bag de såkaldte touilles i ovnen ved 180 grader, til de er gyldne – ca 10 min.
- Steg derefter Quorn-fileterne på en pande i lidt olie.
- I en lille skål blandes lidt sennep og karry under omrøring.
- Vend forsigtigt creme fraiche i sammen med soja, sukker, salt og peber.
- Vask salaten og tomaterne og skær dem i passende stykker.
- Rist brødet, og smør det med karrydressingen. Anret salat, tomat og skiver af Quorn-fileterne samt parmesan-stykkerne oven på den ene skive brød, og læg det andet ovenpå