Pasta primavera

Nem og velsmagende forårspasta

 Til 4 personer

1 porre (hakket)
5 forårsløg (hakket)
1 squash (hakket)
2 dcl ærter
2 dcl sukkerærter (hakket)
1/2 bundt asparges (hakket)
2 jalapeno (hakket) / jalapeno på glas kan også bruges
1 hvidløg
1 bundt basilikum
Olivenolie
1/2 liter grøntsagsboullion
Salt og peber
500 gram fettucine pasta
Parmesan

Sæt vand over til spaghetti. Svits forårsløg og porre i en pande med høje sider i 5 minutter. Tilsæt jalapeno og salt. Svits videre i 5 minutter. Tilsæt ærter, sukkerærter, squash samt 3 dcl boullion som svitser/koger med i yderligere 5 minutter. Nu blendes basilikum, olivenolie, 2 dcl boullion og hvidlæg. Tilsæt ca halvdelen af denne blanding til panden sammen med asparges som tilberedes i 3 minutter. Pastaen koges færdig og blandingen fra panden vendes i pastaen sammen med reven parmesan og resten den blendede basilikum. Lad retten trækken tildækket i 3 minutter og server straks med revet parmesan på toppen.

Velbekomme…


Udgivet

i

,

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *