Crème brulée

Cremet og lækkert
Dessert til 4 pers

4 æggeblommer, pasteuriserede
85 gr sukker
Korn fra 1 vaniljestang
1/4 ltr piskefløde
1 dl sødmælk
1 spsk sukker

Rør æggeblommer, sukker og vaniljekorn sammen. Rør fløde og mælk i æggeblandingen. Fordel den i 4 ovnfaste skåle. Stil skålene på en bageplade og bag dem midt i ovnen ved 125 grader i ca 35 minutter eller til cremen har sat sig. Stil skålene i køleskabet i nogle timer uden at dække dem til. Hvis du har travlt kan en fryser hjælpe til den første halve time. Ved serveringen drys de iskolde créme bruleé med sukker og brændes med en gasbrænder til sukkeret er smeltet og har taget farve (se foto). Server straks.

Velbekomme…


Udgivet

i

,

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *