Indisk kylling som vor Muhr laver den
Til 4 personer
1 kg kylling (under- og overlår)
1 løg
1 fed hvidløg
1 grøn peberfrugt i skiver
1 gul peberfrugt i skiver
2 æbler i stykker
1 tommefinger finthakket, frisk ingefær
2 dl. hønsebouillon
1 ds. flåede tomater
Salt
Peber
Lidt tørret chili
1 tsk. gurkemeje
1 tsk. stødt koriander
1 tsk. stødt spidskommen
1 spsk. karry
1 dl. græsk yoghurt
Olivenolie
Kyllingen brunes godt i olien. Tag stykkerne op af gryden igen. Steg løg, hvidløg, peberfrugterne, æblestykkerne og krydderierne i nogle minutter. Hæld tomat og bouillon over, put kyllingestykkerne tilbage i gryden og lad det simre en times tid.
Når retten er færdig tages den af varmen og den græske yoghurt blandes i.
Server med jasmin ris – mums mums…