En lækker og enkel pastaret med lidt bid fra chorizoen og chilien
Du skal bruge
1 chorizopølse
1 løg
2 fed hvidløg i ultratynde skiver
lidt chiliflager
1 spsk. tomatpure
1 tsk. tørret oregano
1 ds flåede og hakkede tomater
Din favoritpasta
Skær chorizoen i mindre stykker og steg stykkerne på panden i lidt olivenolie. Når de er sprøde og lækre tages de af og lægges på køkkenrulle.
Steg hakket løg på panden et par minutter. Tilsæt de tynde skiver hvidløg og vend det rundt et minuts tid. Tilsæt chiliflager og oregano. Tilsæt tomatpuré og vend det rundt. Tilsæt flåede tomater, rør rundt og lad det simre 15 minutter.
Mens saucen simrer, sættes pastaen over. Når den er færdig (gem lidt af pastavandet), tilsættes chorizoen og det hele blandes godt sammen. Er det for tørt, vend lidt pastavand i det hele for at gøre det godt cremet.
Husk parmasan til <3