Kyllingegryde med champignon
eller pollo alla cacciatore som det kalder det i Italien
Det er favoritretten! Kyllingelår med en lækker tomatsauce med god frisk pasta til.
4 spsk. olivenolie
4 skiver pancetta
4-6 stykker kylilingelår
2 fed hvidløg
2 rødløg
500 g flåede tomater
250 g champignon i skiver
1 kvist rosmarin
1 laurbærblad
1½ dl tør hvidvin
3 dl hønsebouillon
Salt og peber
Friskhakket persille
Varm olien i stegegryde, steg pancetta 2-3 min til brunet.
Rør hele tiden i gryden for at undgå at pancettaen brænder på, tag dette op af gryden.
Brun kyllingestykkerne i olien.
Tag kyllingen op, kom hvidløg, løg, tomater og champignon i gryden, svits i 5 minutter. Rør hele tiden. Kom kyllingen tilbage i gryden.
Tilsæt krydderurterne, vinen, bouillonen og pancettaen ved. Krydr med salt ogpeber.
Lad retten snure sammen ca. 1 time.
Drys friskhakket persille over inden den serveres.
Frisk pasta er lige hvad der skal til!