Rikkes bærkage med makroner

Jeg er ikke til bær normalt, men i denne kage, er det virkelig lækkert.

2 æg
100 g mel
100 g sukker
100 g smeltet smør
2 tsk. vaniliesukker
1 tsk. bagepulver
1/2 ps makroner
3/4 ps frosne bær (hindbær og blåbær på billedet)
Evt. creme fraiche

Bland det hele sammen i en skål med en håndmixer til en rød/lilla kage-masse. Hæld det i et let smurt tærtefad og bag i ca. 35 minutter ved 190 grader. Kagen skal være lidt svampet…
Server med creme fraiche blandet med lidt vaniljesukker.

En lille rettelse fra kagens opfinder:

Oprindeligt skal der hakket mandler øverst. Desuden så skal de bær man vælger kun vendes i dejen og ikke blendes, så dejen bliver hel lyserød.
Billedet af min tærte, er med hindbær og blåbær.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *