Min absolutte yndlingspastaret
Til 4 personer
1/2 kg hjertemuslinger
200 gram cherrytomater, skåret i tern (cherrytomater på dåse virker også fint)
2 fed hvidløg, hakket
Olivenolie
1 bundt persille, hakket
500 gram spaghetti
150 ml hvidvin
Salt og peber
Rens muslingerne godt og skyl dem i flere hold koldt vand. Mens spaghettien koges, varmes olie i en pande. Svits hvidløg heri og tilsæt herefter tomater, halvdelen af persillen, salt og peber. Rør godt og tilsæt efter 2 minutter hvidvin, som koges ind til halvdelen. Herefter tilsættes de rensede muslinger. Rør rundt og sæt låg på. Lad muslingerne tilberede i 4-5 minutter indtil de har åbnet sig. Vend den færdige spaghetti sammen med muslingerne og tomatsauce. Drys resten af persillen over retten.
Velbekomme…