Nem thaisuppe der smager af noget!
(pas på – den er lidt stærk)
4 personer
2 kyllingebryster mindre stykker
1 løg i både
250 g champignoner i grove skiver
1 stang citrongræs skåret skråt i 1-1½ cm stykker
2 “golfkugler” ingefær skåret i grove skiver
2 forårsløg skåret skråt i 1-1½ cm stykker (gem det grønne)
4 kaffir-limeblade
1 ds. kokosmælk
1 liter vand
1 hønsebouillon-terning
1 brev thai gul karry (kan i København bla. købes i japanerbutikken ved søerne på Nørrebrogade)
Steg kyllingestykkerne i en gryde med lidt olienolie og lidt salt og peber.
Hæld ½ liter hønsebouillon, ½ liter vand, 1 dåse kokosmælk og den gule karry i gryden og kog det op.
Put resten af ingredienserne i gryden og lad det simre et kvarters tid.
Drys det grønne af forårsløgene i suppen og lad det varme op.
Så er den færdig 😉