Jeg har egentlig ville lave denne ret – eller noget der minder om – i lang tid, men det er først nu, det rent faktisk er blevet til noget. Og heldigvis fik jeg taget mig sammen! Det var ret godt 🙂
Til 4 personer skal bruge:
4-500 gram frisk torskefilet
3-4 peberfrugter, skåret i stykker
1 squash, skåret i stykker
5 forårsløg, skåret i tynde, skrå skiver
1 god tommelfinger ingefær, hakket fint
2 fed hvidløg, hakket fint
1 spsk. grøn karrypasta
1 bundt frisk koriander, hakket
1 lime, skåret i både
2 dåser kokosmælk
Olivenolie til stegning
Varm olien godt op i wokken og bland karrypastaen i. Steg grøntsagerne med ingefær og hvidløg nogle minutter. Hæld kokosmælk over og bring det i kog.
Bland forårsløg og koriander i og læg torskestykkerne i wokken, så kokosmælken lige dækker. Læg låg på og giv det cirka 10 min.
Vi spiste basmatiris til og det fungerede helt godt 🙂