“Torsk en papilotte”, eller bare torskepakker. Fabelagtig fantastisk fisk. Går godt med ovnkartofler med skræl og salt.
Til 2 personer
2 stykker torskefilet
1 porre i skiver
1 fennikel i skiver
6 cherrytomater i små både
1 spsk fennikelfrø
1/2 spsk peberkorn
Hvidvin
Persille, hakket
Olivenolie
1 bk små kartofler
Havsalt
Salt og peber
Vend kartoflerne i olivenolie og havsalt. Bag i ovnen ved 200 grader i ca. 45 minutter eller til de er gyldne.
Steg porrer, fennikel og tomater på panden i lidt olivenolie i 4 minutter.
Hæld fennikelfrø og peberkorn i en morter og knus til pulver.
Tag to stykker bagepapir.
Placer halvdelen af grøntsagerne i midten af hvert stykke og placer 1 stk. fisk ovenpå hver af dem.
Drys salt, peber/fennikel-blanding samt hakket persille ovenpå.
Fold bagepapir henover fisken og fold kanterne, så du får en lille pakke.
Inden pakken lukkes hældes 1/2 dl. hvidvin i hver pakke.
Bag pakkerne i ovnen ved 200 grader i 10 minutter.
Server straks sammen med kartofler og et koldt glas hvidvin.
Velbekomme…