Pasta pasta pasta…
det passede fint til 2 personer (og så var der frokost til dagen efter ;-))
250 g tortelloni med persille og pecorino
20 cherrytomater, i halve
1 hel aubergine, i tern
1 løg, hakket
2 fed hvidløg, hakket
1 spsk. tørret oregano
1 håndfuld frisk basilikum
1 knivspids sukker
5 skiver lækker kogt skinke, i “tern”
1 dl. pastavand
Olivenolie
Salt
Peber
Olie i sauterpanden, svits løg og hvidløg til løget er blankt og gennemsigtigt. Tilsæt oregano og svits lidt videre. Tilsæt aubergine og steg nogle minutter mere. I mens det syder, kan man sætte pastaen over. Put tomaterne i sammen med basilikum, sukker og skinke og snup en dl pastavand over i panden. Det er også tid til lidt salt og peber.
Lad det stå og koge mens pastaen bliver færdig og bland det hele til sidst.
Lidt frisk basilikum over og et flüte til, så er aftenen reddet.