1 – 2 – 3 – 4 – så der mad
Det kan ikke gå meget hurtigere. Det tager ikke 20 minutter at lave denne ret.
Den er supersimpel og smager fortryllende!
2 personer
En god portion frosne tigerrejer (gerne dem fra Netto, der er renset og pillet)
3-5 fed hvidløg
2-300 g champignon
1 pakke cherrytomater skåret i halve
1 pose pinjekerner
2 tsk stødt paprika
1 tsk Cayennepeber
salt og peber
Persille
250-300g spaghetti (vi plejer at bruge fuldkorns-pasta)
Sæt vand over til pastaen og sæt dem over at koge.
Rist pinjekernerne ved svag varme til de er gyldne og sprøde.
Steg de frosne rejer med et par fed hvidløg (ekker tre) skåret i tynde skiver i en sauterpande med en god sjat olie. Der kommer en god sauce ud af det, så gem det hele i en dyb tallerken.
Tør panden af og hæld mere olie på. Steg champignon med et par ekstra fed hvidløg, paprika og lidt salt og peber til de begynder at afgive vand. Smid rejerne og rejesaucen i panden sammen med de ristede pinjekerner og tomaterne.
Når pastaen er færdig skal det hele bare blandes.
Drys den hakkede persille over og spis 😉