Omelet med mozzarella 

En lille frokostomelet til to.

Du skal bruge:

4 æg
1 forårsløg, finthakket
1/2 squash, i ultratynde skiver
1 mozzarellakugle
Olivenolie
Salt og peber
Frisk basilikum
Halve cherrytomater

Sådan gør du:

Start med at tænde ovnen på maks.

Varm panden op (vigtigt at der ikke er noget plastik på panden. Den skal i ovnen) og hæld en skvæt olivenolie på. Steg forårsløg sammen med squash 5-7 minutter. Kværn lidt peber ud over og lad det stå et par minutter mere.

Pisk æg sammen med lidt salt og hæld så løg/squash i skålen med æg og bland det godt.

Hæld lidt mere olie på panden og hæld så æggemassen på. Arranger skiver af mozzarella og lad det stege indtil bunden har sat sig. Når det er sket, sættes panden i ovnen 10-15 min indtil den har taget lidt farve på toppen.

Drys hakket frisk basilikum over sammen med tomaterne.

Velbekommen 🙂