Grøntsagslasagne

Lasagne med et sundt tvist

Til 4 personer

1 pk lasagneplader, fuldkorn
300 gram spinat, hakket (fra frost)
1 ds tomater, hakkede
2 spsk tomatkoncentrat
2 fed hvidløg, hakket
Olivenolie
1 bundt persille, hakket
2 spsk oregano
2 tsk chilipulver
1 tsk sukker
1 spsk balsimico eddike
1 løg, hakket
2 forårsløg, hakket
1 aubergine, hakket i tern
1/2 squash, hakket i tern
Salt og peber
Revet ost
Vand
1 Mornay sauce, 5%

Start med at lave tomatsaucen. Svits hvidløg i olivenolie. Tilsæt dernæst løg og forårsløg. Efter et par minutter tilsættes aubergine og squash, som steger med i 3-4 minutter. Tomater, tomatkoncentrat, salt, peber, chili, oregano, sukker, persille samt eventuelt lidt vand tilsættes, og saucen får lov at koge i 5 – 10 minutter. Nu kan lasagnen lægges sammen. I et smurt fad lægges lag af tomatsauce, mornay sauce, spinat og lasagneplader som toppes af med revet ost. Lasagnen indsættes herefter i en 200 grader varm ovn og bages i ca 30 minutter.

Velbekomme…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *